Vælg et sæt regntøj til det danske vejr

Regntøj

Vi bor i Danmark, og det regner normalt en del, uanset årstid, hvor mange af os bevæger os ud og bander over regnen, men det kan godt være at der kan være en vej rundt om det hvis du tænker dig lidt om.

Løsning ligger i et sæt regntøj, og nej det behøver ikke være lavet af gummi som ungerne normalt vælter sig rundt i når det er vådt og koldt, du kan vælge noget andet der både er dekorativt og som tillader kroppen at ånde.

Disse regnsæt findes

De fleste regnsæt laves med en membran eller en coating der holder sættet tæt i forhold til vejr og vind, men som samtidig tillader at du kan komme af med varmen hvis du bevæger dig mens du har det på.

Regntøj findes i forskellige kvaliteter og niveauer af vandtæthed, hvor der tales om begrebet søjletryk, hvor det billigste regntøj starter ved 3000 mm vandsøjletryk, og kan betegnes som vandafvisende og let vandtæt.

5.000 mm vandsøjletryk giver dig en vandtæthed i det almindelige danske regnvejr, og kan ligeledes holde dig tør under en tur i skoven, eller på turen til arbejde.

10.000 mm vandsøjletryk byder på den virkeligt tætte beskyttelse, her kan du holde dig tør, selv hvis du render ind i den kraftige regn, og i lang tid.

Du kan også komme over 10.000, men så skal du op i særlige membraner der virkelig kan levere varen.

Vær godt forberedt så du ikke bliver fanget i en kedelig situation

Der er mange der ikke tænker over muligheden for at bruge regntøj til hverdag, det virker som om en paraply formodes at være rigeligt i alle tilfælde, men tænk over at du sagtens kan tage regntøjet på og af alt efter situationen, så det behøver ikke være en ulempe for dig at være på forkant.

Og det er noget du kan få til hele familien, og ikke kun noget ungerne bruger når de skal i skoven, der må vel være anledninger hvor du også selv som voksen kan få gavn af det.

Der er heller ikke nogen der siger at det behøver være grimt, der findes faktisk regntøj lavet af designere som fremstår virkelig indbydende, samtidig med at det beskytter dig mod regnen.

Samtidig gør det lette materiale at du relativt nemt kan pakke tøjet sammen og putte det ned i en taske, og dermed hverken fylder eller vejer det ret meget, og kan bringes med overalt.