Tag på cykelferie til Thailand med CC Travel

Har du et ønske om at tage på en aktiv ferie her til sommer? Så tag på en fantastisk cykelferie til Thailand med CC travel. CC Travel byder en vidunderlig rejse og med markedsledende indenfor skræddersyede rejser er de det mest oplagte rejsebureau. Jeg vil her guide dig gennem så du får den bedst mulige rejse i Thailand

Thailand

Hver sommer strømmer folk til Thailand, for at tage på ferie, for at afstresse fra den normale hverdag. Her er der rig mulighed for at slappe af på Thailands behagelige silkebløde strande, som forsætter så langt øret rækker.

Men Thailand er ikke kun for dem som ønsker at slappe af. Her er der rig mulighed for at lave noget aktivt, som at tage på en cykelferie. Her får du med rejsebureauet CC Travel rig mulighed for at opleve Thailand fra en helt ny vinkel.

Du vil meget hurtigt opdage at Thailandske folk er glade for at cykle, især ude på landet, hvor Thailands vidunderlig natur gør det til en special oplevelse. Mange fravælger at cykle inden i storbyerne grundet mangel på færdselsregler og ligeledes håndhævelse. Dette kan gøre det ekstremt farligt at cykle inden i byerne, hvis man ikke tager sine forholdsregler.

Det bedste af Thailand

CC Travel hjælper dig på vej ved at tilbyde dig en lokal guide under din cykelrejse. Guiden kan hjælpe dig med at få planlagt en rute, hvor du får set det bedste af Thailand. Eller kan du vælge at trampe derud af på egen hånd og se hvor cyklen bringer dig hen. Hvis du vælger at cykle på egen hånd uden en guide, vil jeg anbefale dig at købe et lokalt sim kort, så du via din telefon kan gøre brug af den indbyggede GPS. Det vil gøre livet meget lettere, da du vil kunde finde de seværdigheder du ønsker at se, så kan du hurtig få plottet destinationen ind i GPS’en og derved få startet din cykelferie på bedste vis.

Nordlige Thailand

Det nordlige Thailand er sandt paradis for dem som elsker at cykle. Her vil du finder masser af muligheder for at udforske det frodige grønne landskab. Her er især to landsbyer du ikke må gå glip af Chiang Mai og Chiang Rai her du finder flere samlede cykelture, hvor i flok oplever alle de bedste steder, herfra kan du selv forsætte din egen rejse hvis du ønsker.

Få inspiration til din rejse her

 

 

 

Be the first to comment on "Tag på cykelferie til Thailand med CC Travel"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*