Puky løbecykler gør børn hurtigere klar til en almindelig cykel

Løbecykel

Børn elsker at have fart over feltet, og de vil gerne kunne cykle så hurtigt som muligt. Her kommer Puky løbecykler ind i billedet. Allerede i 2-års alderen kan børn begynde at benytte sig af Puky løbecykler. Noget af det fede ved disse cykler er, at de hjælper barnet til at bliver hurtigere klar til at køre på en almindelig cykel uden støttehjul.

Puky løbecykler er designet ergonomisk korrekt med mange fordele

Puky løbecykler er designet efter ergonomiske tiltag og med børnenes motorik og udvikling for øje. Der er derfor forskellige størrelser af Puky løbecykler, så man kan vælge den størrelse, der passer til netop ens barn. Løbecykler fra Puky har mange fordele:

  • De træner børnenes motorik
  • De træner børnenes balanceevne
  • De gør børnene hurtigere klar til at bruge en almindelig cykel uden støttehjul
  • De giver sund motion til barnet
  • Barnet får en fornemmelse af farten på en cykel

Forbered barnet på en almindelig cykel allerede fra 2-års alderen

De to faktorer, der spiller mest ind, når det drejer sig om at kunne cykle, er motorikken/koordinationsevnen og balanceevnen. Alt dette stimulerer en løbecykel fra Puky. Når barnet allerede fra 2-års alderen begynder at træne sig i at holde balancen og samtidig koordinere styret, så det kører den rigtige vej, så bliver det bedre rustet til at springe på en almindelig cykel – uden støttehjul.

Det er lettere for barnet at lære at holde balancen på en Puky løbecykel

Det er meget nemmere for børnene at lære at holde balancen på en løbecykel først. Dette skyldes blandt andet, at det er meget nemmere at støtte fra for dem, hvis de får overbalance. Det giver en form for tryghed, som de ikke helt har på samme måde, når de har fødderne på pedalerne. Starter de med en cykel med støttehjul, så lærer de først at træde i pedalerne, og så først sidenhen at holde balancen, så støttehjulene kan tages af. Her har de allerede balancen, når de har lært at træde i pedalerne.

Nøgleordet er den rette størrelse løbecykel til dit barn

Det er dog vigtigt, at man vælger den helt rette størrelse Puky løbecykel til sit barn. Der skal nemlig ikke ret meget til, før den enten er for stor eller for lille, og dette vil helt sikkert komme til at gå ud over det ergonomiske aspekt.  Løbecyklen er derfor ikke særlig komfortabel for barnet at bruge, og det bliver meget sværere for barnet at holde balancen, hvis ikke størrelsen er rigtig. Hos alle Puky løbecykler forhandlere kan man se et skema, hvor den ideelle størrelse er markeret i forhold til højden på ens barn.

Puky løbecykler i smarte, barnlige designs

Ud over at være et fantastisk redskab til motoriske udvikling, så er Puky løbecykler produceret i meget høj kvalitet og er designet, så de tiltaler de små cykelryttere med stærke farver. Man kan også få cykelhjelme i matchende farver eller ekstra tilbehør såsom ringeklokker, der passer perfekt til Puky løbecykler, hvis man lige vil peppe løbecyklen lidt ekstra op.

Be the first to comment on "Puky løbecykler gør børn hurtigere klar til en almindelig cykel"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*