Få en god cykel til Black Friday

Er din cykel blevet for lille, for slidt eller er du på jagt efter en helt ny cykel? Så venter der dig en spændende, men også til dels svær beslutning, for cykelmarkedet er enormt, og der findes mange kvalitetscykler derude. Men mange faktorer spiller helt sikkert også ind, når du skal på jagt efter en ny cykel. Cykeltypen, dit behov, farven og ikke mindst prisen er nogle af de mange faktorer, som har noget at sige, når du skal vælge cykel. Derfor vil vi her give dig nogle gode råd til, hvordan du kan spare penge på en god kvalitetscykel.

Undersøg markedet nøje

Det er vigtigt, at du undersøger markedet grundigt, og ikke bare køber den første cykel, du får øje på. Først og fremmest skal du lægge et budget for, hvor meget din cykel må koste. Der er stor forskel på cykler til 3000 kr., 6000 kr., eller 10000 kr., og derfor skal dit behov også vejes med i denne. For er dit behov kun til små cykelture en gang om ugen, så vil en cykel til ca. 3000 kr. helt sikkert godt kunne gå an, men skal du bruge den til og fra skole eller arbejde, så vil vi ikke anbefale, at du vælger en cykel til meget under 4000 kr. – af den simple årsag, at cyklens kvalitet ikke er så god.

Når dette er gjort, så skal du på udkig efter cyklen, som matcher dit behov og dit budget. Hertil kan Black Friday være en rigtig god dag at købe en cykel på. Ved Black Friday har mange forretninger store besparelser på deres produkter, og det gælder også mange cykelforhandlere.

Forbered dig på Black Friday købet

Black Friday finder kun sted en enkelt dag (nat) om året, så er det meget vigtigt, at du undersøger markedet godt op til denne dag. Med så mange gode tilbud, og sikkert et begrænset antal af cykler i de forskellige forretninger, så skal du tjekke alle reklamerne igennem, og beslutte dig inden dagen kommer, hvilken cykel det skal være. Så kan du køre ud til cykelforhandleren på dagen, gerne i god tid, og spare penge på den helt rette cykel.

Det er ikke kun cykler der er gode tilbud på, her i november, det er også mange andre ting, f.eks. cykeludstyr, cykel kosttilskud, proteinbarer og lign. Især når det kommer til kosttilskud, proteinbarer og lign. kan det godt betale sig at købe ind når der er tilbud – for det er noget man bruger en del af, hvorimod et par cykelbukser f.eks. kan holde længe. Vil du sparre penge kan du selvfølgelig altid selv lave dine kosttilskud, proteinbarer og lign. Se evt. nogle sunde opskrifter her.

Ønsker du at vide mere omkring Black Friday, hvordan du skal forberede dig på et mindre kaos af gode tilbud og mennesker, så kan du læse meget mere på http://blackfriday-guide.dk.

Be the first to comment on "Få en god cykel til Black Friday"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*