Gaven til den cykelglade far

cykelrytter faren

Du kender den helt sikkert godt; frustrationen, panikken eller stressen. For din fars fødselsdag er lige om hjørnet, og igen i år har du svært ved at finde ud af, hvad du skal give ham. For din far virker lidt som typen, der har alt.

Og som mange andre mænd er han måske heller ikke typen, som nødvendigvis ønsker sig så meget. Måske er du flere gange blevet spist af med ønsker som ”glade børn” eller ”godt vejr”. Og selvom det er meget sødt, så hjælper det dig ikke på vej til at finde den helt rigtige gave.

Hvad er hans interesser?

Et rigtig godt sted at starte, når du skal finde gaven til far – som det også er, når du skal finde gaver til alle andre – er med at tænke over, hvad han interesserer sig for. Hvad er hans hobbyer, og hvad kan han lide at bruge tid på?

For din far er svaret måske cykling. Det kan være, at han nyder at tage cyklen frem og tilbage på arbejde hver dag, og generelt godt kan lide denne transportform. Men det kan også være, at han dyrker cykling som sport, og derfor brænder for det som en fritidsinteresse.

Masser af gode gaver inden for cykelsportens verden

Lige meget hvad, så har du fået jackpot, når det kommer til at finde en god gave til ham. For cykling er en udstyrssport, og der er derfor rig mulighed for at finde en rigtig god ting til ham.

Først skal du selvfølgelig undersøge lidt om, hvad han har og ikke har af ting i forvejen. Det vil jo være ærgerligt at give ham en gave, som han ender med at bytte igen. Herefter skal du også tænke lidt over, hvad dit budget er for den endelige gave.

En billig gave til den glade cyklist

Måske er din økonomi ikke den, der har allermest overskud. Du vil derfor gerne give din far en god gave, men du er ikke klar på at bruge alt for mange penge på den. Bare rolig, det kan sagtens lade sig gøre.

For eksempel kunne du give ham et par rigtig gode cykelhandsker. Du kunne give ham værktøj til at reparere lidt på cyklen, eller hvad med en ny cykelhjelm? En bog om cykelsport- eller teknik kunne helt sikkert også komme til at falde i rigtig god jord hos ham.

En lidt dyrere cykelgave

Er du klar til at gå hele vejen og smide en del penge efter gaven, bliver dine muligheder selvfølgelig også lidt bredere. Her kunne du for eksempel give ham noget cykeltøj, som jo er en helt særlig model af sportstøj. Du kunne også give ham en cykelcomputer eller måske et par cykelsko.

En ny cykel er selvfølgelig også en mulighed, hvis det er aktuelt. Men en god cykel koster altså rigtig mange penge, så det er måske en gave, som du bør vente med til en rund fødselsdag – eller gå sammen med flere familiemedlemmer om.

Be the first to comment on "Gaven til den cykelglade far"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*