Find den gode cykeltrailer

Cykeltrailer

Hvis du er typen, der elsker at tage på lange cykelture og gerne vil kunne tage dine børn med, selvom de endnu ikke kan cykle selv, er en cykeltrailer et must have og du bør kigge efter en test af cykeltrailer.

Med en cykeltrailer bliver du i stand til at have mere end et enkelt barn med på cykelturen, og barnet vil kunne sidde beskyttet mod vind og vejr – modsat hvis de sad sammen med dig på cyklen. At have barnet siddende på selve cyklen begrænser også pladsen.

Mere sikkert

Dit barn vil være bedre beskyttet i en cykeltrailer, end hvis de sidder på cyklen sammen med dig. Hvis du vælter, falder barnet sammen med dig. Naturligvis kan en cykeltrailer også vælte, men den har ikke nær så langt til jorden som en cykel, og dit barns fald vil derfor være mindsket. Samtidigt er det også muligt at spænde barnet fast på sin plads – ligesom på cyklen – så selv hvis cykeltraileren vælter, vil der være større chancer for, at dit barn vil være uskadt.

Mere plads

Udover at være en sikker form for transport, er en cykeltrailer også en god hjælp til transport af andre ting. Hovedformålet med en cykeltrailer er naturligvis at transporterer et barn, men der er også ofte opbevaringsplads til dine egne og barnets ting.

Alternativt kan du også bruge cykeltraileren, når du ikke har et barn med. Uden et barn siddende i den, får du ekstra plads og kan i stedet fylde den med indkøbsvarer. Er du og din familie meget miljøbevidste kan dette blive en god måde, hvorpå du undgår at skulle bruge bilen, hver gang du skal handle.

Cykeltraileren giver dig den ekstra opbevaringsplads, som du manglede på cyklen og dermed behøver du ikke tage bilen, blot fordi du har brug for et køretøj, der kan transportere dine varer.

Miljøvenlig

Dette leder os naturligvis til en af cyklens største fordele: Det er langt mere miljøvenligt at cykle end at køre i bil. En af grundene til, at vi ofte vælger at tage bilen frem for cyklen hænger sammen med, at det er svært at transportere ting på cyklen.

Dette problem kan cykeltraileren hjælpe med at eliminere, og det bliver derfor langt mere oplagt at hoppe på cyklen og undgå bilen. Når du vælger cyklen frem for bilen, vælger du en langt mere CO2-neutral måde at rejse på, og du sikrer dig samtidig, at du kommer ud og bevæger dig.

I en travl hverdag er der ikke altid plads til at presse en masse motion ind i skemaet – især hvis man har børn, der skal tages hånd om. Derfor er det ofte lettest at få den daglige motion under rejsen til og fra arbejde. Rejsetiden er en del af din faste rutine, og det er en del af dit skema, hvor der ikke nødvendigvis sker en hel masse.

I stedet for at sidde og vente i en kø, kan du derfor overveje, om du ikke hellere skal tage cyklen. Med cykeltraileren kan du let fragte børnene i børnehave eller handle ind, når du tager hjem fra arbejde.

Be the first to comment on "Find den gode cykeltrailer"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*