Dette skal du huske at pakke med til dine lange gåture

trekking

Elsker du at gå nogle lange ture rundt omkring i dit nabolag? Eller nyder du at tage ud i nogle naturområder i weekenden og tilbringe nogle timer langt væk fra byens larm?

Det er utroligt sundt for kroppen at komme op og bevæge sig. Og nogle lange gåture kan være rigtig rare at komme på.  Men det er en hel del rare at tage på disse lange gåture, hvis man har pakket de rette ting med sig. Læs med i denne artikel for at være sikker på, at du husker at pakke det hele med til dine lange gåtur.

Forbered dig på det dårlige vejr

I Danmark er vi ikke ligefrem kendt for at have godt vejr og det er derfor en god ide at forberede sig på pludseligt vejrskifte. Dette gælder især, hvis du bor langs vestkysten, hvor vejret meget hurtigt kan slå om.

Det er for eksempel en god ide altid lige at have en varm trøje med sig, selvom solen står højt og vinden er forholdsvist varm. Det er træls at være af sted på sine lange gåture og må vende tidligere hjem, fordi man er begyndt at småfryse. Denne trøje kan du nemt have hængende rundt om hofterne, indtil du får brug for den.

Det er en god ide også lige at tjekke vejrsituationen hjemmefra. Se om der eventuelt skulle være tegn på regn i luften og tag eventuelt en paraply eller regnfrakke med , hvis du ikke vil fanges ude i regnen.

Noget til maven

Når man går sådan nogle lange gåture, kommer man hurtigt til at forbrænde en masse kalorier. Og det er derfor en god ide at have lidt med til maven, hvis man kan mærke sit energiniveau begynder at falde.

Du kan køb energibarer her, som du kan have med på dine lange gåture. På den måde kan du lige holde sulten ved lige og få dig en halv til hel time mere, indtil du er nødt til at vende hjemad. Lige præcis energibarer er meget praktiske at have med, da de ikke fylder så meget, og så kan man sagtens lige guffe sådan i sig, imens man er i gang med at gå – det er bare super smart!

Uden mad og drikke duer helten ikke, så husk derfor også at have en drikkedunk med dig. Det er rædselsfuldt at være afsted på en lang gåtur og mærke tørsten slide ned ad halsen.

En god ven

Lange gåture er altid lidt hyggeligere, hvis man har nogle at dele dem med. Spørg derfor en ven om de ikke har lyst til at tage med dig på en længere gåtur denne weekend.

Det kan eventuelt være en ven, som du ikke får set så meget til hverdag. En lang gåtur kan være en god måde lige at ’catche up’, fordi man her har god tid til at få snakket med hinanden uden at blive forstyrret.