Cykelteam: Investér i teamtøj og skab et professionelt setup

Har du fået til opgave at finde teamtøj til dig og dit cykelteam, kan du glæde dig over, at der er mange forskellige muligheder. Der er mange måder, hvorpå man kan skabe et mere professionelt setup – det kan man f.eks. med cykeltøj til hele teamet.

 

Teamtøj er tilegnet alle cykelfans – Såvel professionelle som amatører

 

Teamtøj er som udgangspunkt tilegnet alle cykelfans – uanset om cykelrytterne på teamet er professionelle eller amatører. Repræsenterer du en cykelklub eller et professionelt cykelteam, kan du med sikkerhed finde noget passende teamtøj.

 

Hele pointen med teamtøj er selvfølgelig, at I skal være ens i tøjet, når I cykler på de danske landeveje. Selvom det bare er tøj, kan det være med til at skabe en fællesskabsfølelse, som de færreste ting kan erstatte. I dag findes der cykeltøj til både større og mindre teams – typisk fra 10 medlemmer og opefter.

 

Der er flere og flere producenter, der har valgt at gå ind på markedet for teamtøj. Det er sket i takt med, at der bliver grundlagt flere og flere cykelklubber i det danske land. Din første opgave kunne meget vel lyde på, at du skal undersøge, hvilke forskellige producenter der findes på det danske marked. Således får du et godt overblik over de tilgængelige muligheder.

 

Marcella Bergamo – Skræddersy cykeltøj til dig og dit team

 

Marcella Bergamo er en virksomhed, man skal være bekendt med, hvis man søger teamtøj til et større eller mindre team. Virksomheden har hovedbase i Vejle og er bl.a. blevet kendt for at producere kvalitetstøj til cykling. Produktionen foregår på en italiensk fabrik, hvor der ikke bliver gået på kompromis med noget – hverken kvalitet, komfort, design eller detaljer.

 

Marcella Bergamo giver dig en unik mulighed for at skræddersy cykeltøj til dig og dit team. Som kunde får du fuld kontrol over tøjet under hele produktionsprocessen, så cykeltøjet kommer til at stemme overens med dine (og dine teammedlemmers) krav og behov.

 

Der er stort set ingen grænser for, hvad der er muligt, hvis man er kreativt anlagt. Det er muligt at få produceret cykeltøj til alle sæsoner, og der er rig mulighed for at få professionel rådgivning. Marcella Bergamo imponerer gang på gang de mange danske cykelfans med sine fascinerende kollektioner.

 

Marcello Bergamo byder på en simpel bestillingsproces, hvor du kun skal forholde dig til nedenstående trin:

 

 

 

Kontakt – Kontakt producenten med henblik på at blive klogere på designmuligheder, priser og yderligere info .

 

Design – Fortæl om dine idéer til jeres design (og fremsend jeres logo via et understøttet format)


FIT-KIT –
Du modtager et FIT-KIT, så du nemmere kan vurdere størrelserne.

 

Bestil – Afgiv den endelige ordre via det brugervenlige ordremodul. Det er muligt at afgive én ordre samlet – eller flere ordrer enkeltvis.


Godkendelse –
Designet skal godkendes, hvorefter ordren bliver sat i produktion på fabrikken. I den anledning skal der også forudbetales for bestillingen.

 

Levering –  Den forventede leveringstid er 50-70 dage (den reelle leveringstid vil afhænge af flere forskellige faktorer)

 

Ovenstående beskriver hvor nemt og simpelt det er at bestille teamtøj til cykling. Det er desuden værd at undersøge de gældende krav om minimumsbestilling.

 

 

 

Be the first to comment on "Cykelteam: Investér i teamtøj og skab et professionelt setup"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*