Cykel- og golfrejser til Thailand – en oplagt kombination

golf og cykling

Golfrejser til Thailand er populære som aldrig før Siden golf for alvor gjorde sit indtog i Danmark omkring årtusindskiftet er flere og flere danskere blevet bidt af sporten. Således spiller masser af både mænd og kvinder i dag golf, og det er en sport, som bliver dyrket af folk i alle aldre. Det er således alt fra den studerende og videre til pædagogen og bankdirektøren, der spiller golf.
Der er dog flere og flere golfspillere, der er begyndt at søge udenfor de etablerede golfklubber for at få endnu større oplevelser. Mange tager derfor på golfrejser til Thailand og andre destinationer for at prøve noget ekstraordinært.
Der er ganske vist et hav af golfklubber i Danmark, men golfbaner i udlandet har bare noget ekstraordinært at tilbyde.
Thailand er et eksempel på en af disse destinationer. Golfrejser til Thailand er lig storslåede oplevelser. Ikke nok med at golfbanerne er i absolut top, så har landet en masse at tilbyde. Ved siden af golfspillet kan man således nyde den storslåede natur, den fantastiske historie og det yderst venlige folkefærd.

Cykling og golf i Thailand

Når man rejser 6 tidszoner væk, skal rejsen naturligvis byde på lidt mere end golf.
Golfrejser til Thailand kan derfor med stor fordel kombineres med andre aktiviteter.
Mange vælger således at kombinere turen med en cykelrejse. Thailand har nemlig et væld af storslået natur, og du finder derfor noget for enhver smag i landets mange regioner.
I det frodige nord kan du således nyde et kuperet landskab med tæt bevoksning og stedvis jungle, hvor du kan klatre op i bakkerne for at nyde fantastiske udsigter over landskabet.
Eller du kan hoppe på jernhesten på en af landets sydlige ferieøer, der byder på flade veje og kridhvide bounty-strande med klart vand, der indbyder til en dukkert.
Derudover er der også et væld af andre muligheder rundt omkring i landet, hvor der ofte er rig mulighed for at cykle på veje uden megen trafik, hvorfor Thailand er et oplagt valg, når man skal kombinere cykel- og golfrejse. Et lille fif, hvis du begiver dig ud på en længere cykeltur i det varme land, så tag lige en power bank med, så du altid har lidt ekstra strøm, hvis din telefon går ud og du står midt på en junglevej og klokken er blevet lidt for mange – og din telefon er gået ud.

golf og cykling

Hvorfor vælge Thailand?

Der er masser af grunde til, hvorfor golfrejser til Thailand er specielt attraktive.
Der er givetvis rig mulighed for at blive i Europa, men Thailand byder ganske enkelt på noget helt andet end vores eget nabolag. Landet i øst tilbyder nemlig en helt anden kultur, som adskiller sig kraftigt fra den, vi kender.
Golfrejser til Thailand er nemlig meget mere end bare golfrejser. Du får mulighed for at opleve den storslåede natur, som andre lande dårligt nok når til sokkeholderne, og mulighederne er meget mangfoldige i landet, hvor du kan tage på udflugter og ture til omkringliggende attraktioner.
Dertil kommer naturligvis, at golfbanerne er i en klasse for sig. Der er næsten altid garanti for godt vejr, og golfbanerne har en yderst høj kvalitet, og de overgår mange af de golfbaner, vi har herhjemme. Golfrejser til Thailand er derfor yderst oplagte for mange, da de passer til folk på alle niveauer og handicap, og du kan med fordel rejse i de kolde måneder, hvor temperaturen i Thailand fortsat er behagelig.

Se et godt udvalg og få skræddersyet en rejse til dig Thailand, som enten står på golf eller/og cykling hos CCtravel.dk. Eller læs mere om C&C Travel.

 

Be the first to comment on "Cykel- og golfrejser til Thailand – en oplagt kombination"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*